Triple Chocolate Sundae

Sundae z trojité čokolády

Složení

  1. 8 kopečků zmrzliny Carte d’Or Chocolate Inspiration (200g / 400ml)
  2. 50 g bílé čokolády
  3. 50g tmavé čokolády
  4. 150 ml smetany ke šlehání
  5. 10 g lískových oříšků nasekaných nahrubo

Rychlý, ale přitom vynikající dezert ze zmrzliny Carte d’Or Chocolate Inspiration, který potěší vaše hosty a nadchne každého, kdo miluje čokoládu.

Nutriční údaje na porci

Energie (kJ)

1699

Energie (Kcal)

406

Tuky (g)

30.7

Nasycené mastné kyseliny (g)

17.9

Cukry (g)

24.6

Sůl (g)

0.20

Počet porcí

3

Postup

1. Do dvou skleněných misek zvlášť nalámejte bílou a tmavou čokoládu.

2. Ohřejte smetanu těsně pod bod varu. Polovinu smetany nalijte na tmavou a polovinu na bílou čokoládu. Zamíchejte, aby se čokoláda rozpustila.

3. Do každého ze 4 pohárů vložte kopeček zmrzliny Carte D’Or Chocolate Inspiration.

4. Zmrzlinu přelijte vrchovatou lžící tmavé čokolády.

5. Navrch dejte druhý kopeček zmrzliny Carte D’Or Chocolate Inspiration.

6. Zmrzlinu přelijte lžící bílé čokolády.

7. Ozdobte nasekanými lískovými oříšky a ihned podávejte.