Iced Summer Fruit Pudding

Mražený letní pudink

Složení

  1. 10 kopečků zmrzliny Carte d’Or Vanilla (250 g / 500 ml)
  2. 4 hotová pusinková hnízda
  3. 100 g jahod, nakrájených na čtvrtky
  4. 100 g malin
  5. 50 g borůvek
  6. 50 g červeného rybízu
  7. 2 lžíce tekutého medu
  8. 4 třešně se stopkami na ozdobení

Lahodný letní dezert s ovocem, osvěžený vanilkovou zmrzlinou Carte d’Or Vanilka.

Nutriční údaje na porci

Energie (kJ)

787

Energie (Kcal)

188

Tuky (g)

5.8

Nasycené mastné kyseliny (g)

5

Cukry (g)

30.6

Sůl (g)

0.08

Počet porcí

4

Postup

1. 4 zapékací misky o objemu 150 ml nebo malé čajové šálky vyložte potravinovou fólií a odložte stranou.

2. Zmrzlinu Carte D’Or Vanilla vyklopte do mísy a rozdrobte na ni pusinky.

3. Přidejte polovinu množství ovoce a opatrně ho vmíchejte.

4. Lžící směs rovnoměrně rozdělte do 4 připravených misek nebo šálků a uhlaďte. Zakryjte potravinovou fólií a dejte na 1 hodinu do mrazničky.

5. Připravte omáčku tak, že vložíte zbylé ovoce do mixéru spolu s medem a rozmixujete dohladka.

6. Sejměte fólii a zmrazený obsah misek vyklopte na dezertní talířky.

7. Podávejte ozdobené ovocnou omáčkou.