Tropické mango

Tropické mango

Složení

Kopeček zmrzliny Carte d‘Or Mango sorbet

  • 50 g plátků z čerstvého manga
  • 50 g pomerančové šťávy
  • Pomerančová kůra
  • Kousky sušených malin

Sněhová pusinka

  • 50 g vaječných bílků
  • 50 g krupicového cukru
  • 50 g moučkového cukru

Počet porcí: 1 x

Obtížnost: 2

Doba přípravy:  90 min

Postup

Rozmixujte plátky manga s pomerančovou šťávou dohladka a nalijte do sklenice.

Sněhová pusinka: Zahřejte vaječné bílky s krupicovým cukrem na 50 °C. Mícháním je zchlaďte a poté do nich špachtlí opatrně vmíchejte moučkový cukr.

Pomocí zdobicího sáčku nastříkejte na plech kopečky směsi a sušte je 2 hodiny při 60 °C.

Pusinky rozdrťte a posypte jimi mangovo-pomerančové pyré.

Přidejte kopeček zmrzliny Carte d’Or Mango Sorbet.

Dezert ozdobte pomerančovou kůrou, kousky sušených malin a sněhovou pusinkou.